29/12 FREDAG

28. jag var på atletis på förmiddagen, med sandra, linn och ina - good work.. sen var det 'jossanspeed' hemma så att jag kunde möta louise inne i stan ca tre timmar senare. vi strosade runt i affärer - och jag gick in med inställningen att jag skulle spara lite pengar och bara slå till om jag hittade något speciellt. jo men tjenare. jag kom hem med ett par byxor, en väska, lite prylar från make up store, en kalender och fem par trosor - om jag inte har glömt något! hjälp, jag är pank snart. vi fikade lite, och sen gick vi åt varsitt håll på centralen. när jag kom hem så sprang jag min runda - det går bättre och bättre nu ska ni veta! det känns som att jag har 'återhämtat mig' nu ta mig sjutton, och tack för det!

på kvällskvisten samlades vi några stycken hemma hos mailn, <3. louise var där, liksom johan, erik och bl grån min klass. det var trevligt ska jag tala om för er, jag var trött och hungrig - men jag trivdes ändå! vi satt i köket och pratade, förflyttade oss till sofforna och pratade och sen bytte vi ner till tvn och tittade på 'mean girls', stackars de som fick sitta på golvet. det går ju stört fort att åka hem därifrån på natten! bussen, som iof går runt i vad som känns som halva sollentuna, till danderyd där jag får byta till en buss som kommer efter 1 min och åka i två stationer. mums!

29. slöhetens dag! jag har inte rört mig längre än från sängen till datorn, tillbaka till sängen, ut i käket och sen till datorn igen - ungefär. jag har helt enkelt inte haft något bättre för mig . jag har sorterat lite bilder och musik och så, planerat&diskuterat nyår, spelat sällskapsspel med folk över intenet, tittat igenom gamla bilder och haft mer eller mindre skruvade konversationer på msn - men det är sådana dagar som är trevliga! fast det börjar bli lite dålig luft här inne igen - så jag ska nog öppna förnstret tror jag, trots att det är äckligt kallt ute! , tror jag..

vidare funderingar; nu är det två dygn kvar till den stora kvällen. det går inge bra för oss. jag och john börjar bli lite halvdesperata efter någonting att göra och någonstans att at vägen faktiskt! drickan är löst, hoppas jag! louise skulle få hjälp med det idag - fast jag har inte fått någon bekräftelse ännu. klädseln, jag tror att jag har bestämt mig! maten, bestämd - och den lämnar jag över till louise nu, jag skulle iof handla lite prylar tror jag. men själva tolvslaget är fortfarande ett frågetecken - nu behöver jag helt ärligt er hjälp där ute!

27/12 ONSDAG

i krig och kärlek är allting tillåtet, och på mellandagsrean!jag var inne i stan runt kvart över tio för att undanslippa den värsta ruschen - shit! det var ju tomt på gatorna till en början. sen gick jag in på debenhams, då visste jag vart allt folk höll hus. det var helt fullproppat, nästan läskigt mycket folk! jag gav utt och flydde ut med händerna över huvudet. sen kom jag ut på gatorna igen - och nu hade folk vaknat kan jag säga. det var rusningstrafik. folka armbågades, sprang in i varandra och var allmänt ohövliga - det var värre än under julhandeln - scarry. dagens fångst var dock god. jag inhandlade två tröjor, en klänning och ett par skor, fortsättning följer mina vänner!

klistra igen, stämpla&klistra på adressen. så såg min eftermiddag ut! jag tillbringade min tid på AIKs kansli med brittis. vi ska skicka ut brev till alla 98or samt 99or angående handbollsskolan! det var rätt så trevligt - det blir vad man gör det till säg! sen blev jag lite trött efter 1½ timme, satte ettiketterna snett, stämplade på baksidan och bytte plats på adressen och stämpeln - men det var nog bra ändå. brevbärarna är väl inte inkompetenta heller?

vidare funderingar; fyra dagar kvar. jag har fortfarande ingenting att göra. jag kollar runt med varierande resultat - men jag hoppas att det löser sig. jag har hittat en klänning idag som jag kanske kan ha på mig - om jag lyckas korta av den lite, den är på tok för lång! och sen ska jag vara hos farmor hela dagen, hon fyller ju år. men pappa har lovat att jag ska vara hemma till senast kl sex - hoppas att han håller det. sen har jag ingen dricka heller . alltså två efterlysningar! en angående drickat - någon som kan fixa åt mig? och sen en efterlysning angående själva kvällsaktiviteten . någon som vill ha mig?!


26/12 TISDAG

hej löpning, och hej släktfika! det gick litelitelite lättare att springa idag - men jag är fortfarande helt otroligt jättedöd efter min runda. men jag är rättså glad över att det inte är vanliga träningar just nu - då skulle jag bara göra bort mig om jag inte orkade ju!sen skulle jag till atletklubben - och jag åkte dit också. men när jag öppnar dörren så står så gott som alla atletklubbsgubbarna där inne och trängs - jag vände på en endaste gång och bestämde mig för att ta det imorgon. det var inte ens lönt att försöka ska ni veta.

det var trevligt att träffa lite släktingar, vilket jag gjorde istället för att träna. mamma och mormor var hos vavva, mammas kusin, och mormors syster var där också. vi hade det trevligt. drack te och åt fruktkaka med nötter i - myspys! vavva måste ha världens roligaste jobb! hon är scenograf för svt, alltså hon bygger upp alla miljöer i filmer och serier och så. nu hade hon massor med leksaker hemma. en stor vit robot och en stor svart radiobil bland annat. de ska vara med i nästa års julkalender. och så håller hon på med en film också, så hon hade en jättesöt E.T gubbe som satt på bordet.

vidare funderingar; nyår. det är bara fem dagar kvar - och jag har ingen direkt plan, jag har faktiskt ingen plan alls! när en viss person aldrig kan bestämma sig utan bara vänder kappan efter vinden som det passar så är det svårt att göra något - men vi får se, jag kanske mår bäst av att hitta något själv! jag kanske också måste bli mer egositisk för att få ut någonting ur det här samhället.

25/12 MÅNDAG

julafton. nu är det jul igen. julmat, julklappar, julstädat, julgran, juleljus, julmusik - och självklart, julträning! jag var ute och sprang på förmiddagen - första gången jag rörde på mig på 12 dagar. om jag tyckte att atletklubben var jobbig i lördags - shit! jag visste inte vad jag pratade om! jag sprang fyra km och sen kollapsade jag på golvet här hemma och kunde inte röra mig - yes! kul jul. men stämningen var fin. mamma och pappa fick lite för många nubbar under julmiddagen tror jag, de gick lite ostadigt och hade väldigt roligt åt allt - men de kan de väl få ha någon gång ibland också. det är ändå en speciell känsla att se dem tillsammsn, då kan man iaf låtsas stt vi är en "riktig" familj! julklappsutdelning! efter att lillebror hade tjurat och försenat allt ungefär en timme så kom vi igång. jag inkasserade en ny ipod, pengar, presentkort och smycken - tack så mycket! min ipod är röd - jag tror att jag är kär i den!

juldagen. men tjaaaa, årets segaste dag - alla kategorier! allt är stängt , ingen är hemma, det är dåligt på tv och alla är allmänt trötta - mums! men jag fick dagen att gå genom musikpyssel vid datorn, prat med min bror,mor och mormor, julmiddag hos far&hans odrägliga christine, samt sagan om de två tornen + x antal sms med marcus. sen finns det väl inte så mycket mer att säga om denna dag?

vidare funderingar; snart är det mellandagsrea! årets höjdpunkt, näst efter eken cup såklart! då ska jag röja runt med mina julklappspengar ska nu veta! jag ska köpa likadana skor som jag blev av med för några helger sen, och så ska jag öka på mitt klädförråd. någon som vill följa med?


23/12 LÖRDAG

dagen före doppardagen, vilket innebär att allting ska bli klart. det är dags att knyta ihop säcken. jag har gjort allt för att lyckas få ihop louise present klart! shit vilket jobb - jag tror att jag har pratat med de mest oväntade personer . tillslut fick jag hjälp av min mamma, rättså otippat faktiskt!sen så har jag tränat. jag var på atletklubben. det var första gången jag tränade på 10 dagar - gissa om det var jobbigt?! och så var det en gullig gubbe där och pratade med mig så att det hela tog närmare tre timmar - men visst, det är väl trevligt att ha någon att prata med?

äntligen funkar mitt internet igen! alltså - nu kan jag använda datorn i mitt rum, så jag slipper gå ifrån varannan timme för att min bror ska spela WoW, thank you god! jag tror att detta kommer att bidra otroligt mycket till att julfriden håller sig hela lovet. men det har väl aldrig hänt att jag och min bror har hållt sams mer än två dagar i sträck - blir detta första gången?

vidare funderingar; jag sitter här och försöker finna motivation för att slå in julklapparna. jag försöker även finna julstämningen. det finns ingen sådan. jag vill inte ha jul, det känns helt meningslöst utan julstämning ju. jag är inte nöjd med klapparna jag har köpt, jag har inte önskat mig något särskillt, jag får inga paket av några kompisar eller någon pojkvän, jag är inte taggad för någon julmat, jag kommer fortfarande ihåg kalle anka utantill och allting känns äckligt överdrivet. kan någon rädda mig från julen?

22/12 FREDAG

alfaskolan. jag, emma och tunkis beslöt oss för att åka till vår gamla kära skola - bara för att genomliga ännu en skolavslutning där! oj, jag hade glömt hur kallt det var på busshålsplatsen ballongberget! den är mycket kallare än både danderyds gymnasium och danderydsberg ska jag säga er! men det var trevligt ändå - trots att resternade 66% av gruppen missade bussen och lät mig vänta! men vissa lärare har jag saknat en del, ett kärt återseende må jag säga. och ja - jag saknar vissa stunder med den gamla klassen.

staden stockholm. där var jag idag! jag gick runt och strosade med micke. han tyckte dock att jag var allt för trött - men så kan det gå ibland! jag var jättetrött. jag somnade direkt närjag kom hem oc sov i några timmar sådär. sen har jag bara tittat påtv och varit allmänt lag ska jag säga er - heja jullov!

vidare funderingar; oj vad jag längtar efter en pojkvän! fy mig. jag har lovat mig själv att lägga av med de där tankarna ju. att bara leva för stunden och om läget kommer föra in tankarna på kärlek. men nu. nu sitter jag här helt ensam och tragis i självömkan igen. skärpning för faaan!

21/12 TORSDAG

hej julklappsshopping! del två av två - genomförd tillsammans med jonny. tack för sällskapet! jag har köpt nästan allting nu! jag ska kompletera louises present litegranna hade jag tänkt mig, och sen ska jag köpa en liten sak till åt my dear farmor.det gick ju förvånasvärt smärtfritt - om vi då struntar i att fråga mitt bankkonto. men jag har varit rättså sparsam ändå, så det är vi mäkta glada över! och jag höll på att köpa två julklappar till mig själv idag - men jag var  duktig och avstod! jag bara drogs till mina älskade skor, likadana som försvann på den där festen för två veckor sen, och sen så behöver jag en ny väska faktiskt - så jag hittade en som jag blev kär i - mn avstod där också. den är dock litelite för liten, men om jag inte hittar någon annan så blir det nog den jag investerar i - trots att jonny hävdade att det såg ut som en skrynklig hund.

håll i hatten - jag träffade marcus idag! min marcus! lindgren, trägren - min mama helt enkelt, oj så länge sen det var! han var inte så glad på mig när vi sågs dock - han hade fått vänta ett tag. men sen åkte vi hem till mig, trots att jag varnade honom. lilla marcus är ju liksom kattallergiker, vilket han fick äta upp ordentligt. massa snörvel och rinnande ögon - men du, jag tycker om dig iallafall. även om jag kände mig otroligt oönskad idag. balha!

vidare funderingar; den tjugoförsta. jag brukar älska den tjugoförst - det brukar vara någonting magiskt över den dagen, som förra månaden tillexempel. vad kan vara? dagens glädjeämne? marcus? mjo visst - det var otroligt kul att se dig igen! du har förändrats massor - och du är mycket snyggare nu, mums! men detta rökande och snusande, jag blir inte klok på det. varken på dig marcus eller på någon annan. skärp er för fan!

20/12 ONSDAG

skolavslutning. javisst, nu är terminen slut - och vi har jullov! efterlångtade jullov! så mycket som vi förtjänar det efter alla uppesittarnätter med skolarbete. vi började dagen med att ha 'mys med mentorn'. det innebar att vi samlades i min franskasal med mathias och fick lussebullar och äppeljuice, lyssnade på julmusik och hade tända ljus. sen begav vi oss mot aulan där estetfolket hade någon form av föreställning och så - en ev gossarna var riiiiiktigt snygg! sen var det dagens sisya anhalt - dansen! hela idrottssalen fullproppad med folk, och där skulle det bedrivas juldans! vi var en hel del som inte deltog utan satt på läktaren och mös istället - och det var trevligt det också! och så var det roligt att se alla dansa! speciellt lärarna - det var många som var riktigt duktiga på bugg måste jag säga. sen var det puss&kram hejdå - vi ses nästa termin!

julklappsshopping. det är dag att börja nu va? javisst - och ganska bra gick det också! jag har köpt till mamma, pappa, morfar, morfars fru och en del av louises julklapp! och så träffade jag linda - och dessförinnan hennes pappa. det är en himlans massa folk ute, men det är otroligt sällan man träffar på någon man känner - det är lie konstigt tycker jag!det vore trevligt att åka in med någon imorgon - ni kan ju slå en pling om ni är intresserade! men louise, tack för sällskapet jag fick under den första timmen idag!

vidare funderingar; jag och louise var väldigt snygga idag - har vi kommit fram till. vi lyckades nämligen lura i en stackars kille att vi var 23 respektive 21 år, och den här gången var jag den äldre av oss! sen kom det fram en tjej och ville ha oss som publik i något kärlekt program - möms liksom! fast, vi ansåg att det var lite under vår nivå! men louise, om du sviker mig på nyår och åker till tim så kommer jag att strypa dig - på riktigt! du får åka till honom någon annan gång. jag har ingen pojke att fira tolvslaget med - då ska jag för sjutton göra det med dig - hör du det?!

19/12 TISDAG

oh god! det här är den här terminens sista skoldag - och jag missar den! hjälp. det har gått en hel termin nu. en termin av sex. alltså ungefär 16,7% av hela min tid på danderyds gymnasium är slut! det är bara 83,3% kvar - räknat på en höft sisådär. det är ju läskigt. jag vill inte gå ut! jag minns när vi, för någon vecka sen eller så, satt och var helt förstörda bara av tanken på att vi om inte allt för lång tid ska lämna skolan och göra någonting annat. och det där 'någontinga annat' är det som skrämmer oss - vi har ingen jävla aning.i och för sig är det här bara början - be oss upprepa vår önskan om att få stanna kvar på dagy för evig under sista terminen någon gång. förhoppningsvis så skulle vi aldrig säga någonting liknande då - men man vet ju aldrig. har vi inte kommit längre i vår utveckling då - då är det sorgligt!

idag mår jag nästan bra faktiskt! jag har fortfarande ont i halsen - men inte lika mycket som förut! jag försökte äta en smörgås, men det gjorde jätteont så jag gövergick till my loveli soppa igen.. men jag kan prata! även om det gör ont att prata så kommer det ljud! så idag fick jag prata med louise för första gången sen i fredags! för er som känner oss båda så förstår ni hur hemskt jag har haft det de här 4-5 dagarna! men jag har fått annat gjort idag också ska ni veta. jag har städat mitt rum. inte bara städat föresten. jag har rensat massa prylar också, och bytt plats på skrivbordet och sängen, och sen har jag flyttat mitt spritskåp så att det står där min höga stol stod förut. och den stolen står numera bredvid skrivbordet, just so you know. det blev väldigt finttycker jag - det känns liksom mer luftigt!

vidare funderingar; tänk att vissa saker man skriver i bloggen får man respons på direkt! som igår, när jag undrade om det var någon jag känner som läste min blogg. då fick jag två kommentarer, vilket är rätt så ovanligt och en kommentar på msn. tack jonny, marie&louise för att ni ägnar en minut eller två åt att läsa om mitt liv och mina tankar! det är roligt att få kommentarer i bloggen - det får ni gärna fortsätta med. eller, egentligen så blir jag ännu gladare av ett telefonsamtal eller ett sms - och det gäller aaaaaaalla!

18/12 MÅNDAG

på hälsofronten kan jag meddela att jag faktiskt mår lite bättre än igår. ibland kan jag prata fullt normalt - men jag har inte lyckats äta ännu. usch vad svag jag känner mig - nada energi liksom! och så suger det verkligen att vara hemma från skolan. det är ingen inne vid datorn och ingen hemma. det är bara jag, katterna och tvn - som uppehålls av skumma program såsom våra värsta år och doktorn kan komma. sen fick jag sms av louise idag! det stod inte så mycket revolutionerande - men ack så kul det var att veta att både hon och min mobil fortfarande lever!

vi ska prata lite julklappar. det är nämligen så att jag inte alls vet vad jag ska köpa till mina nära och kära - eller ens vilka jag ska köpa till.det är ju mamma, pappa, bror, mormor,morfar,farmor,morfars fru, katterna, louise och britt. men sen finns det massa folk - både pojkar och flickor - som jag skulle vilja ge julklappar till, men det skulle kännas mest nördigt eftersom att de aldrig skulle köpa till mig. det saknas liksom en pojke att köpa till. så om någon känner sig manad att ta emot årets tilltänkta 'pojkvänspresent' så kan ni ju hojta till på valfritt sätt.

vidare funderingar; jag undrar vilka det är som läser min blogg egentligen. det är ju folk som gör det - det vet jag. det ser jag ju på statistiken, men vilka? är det folk jag känner? folk som ser länken på min pa, eller folk som söker här på blogg.se? det vore intressant att veta faktiskt. jag menar - hur mycket skoj kan någon som jag inte känner ha av att läsa min blogg? isåfall skulle jag ju lika gärna kunna göra den helt privat? bara för mig själv? och så kan jag skicka de inlägg jag vill att utvalda personer ska läsa till dem. det kanske vore en bättre idé? jag får fundera vidare på den.

17/12 SÖNDAG

jag är sjuk. jag har ont i halsen och så, väldigt svullen -det är inte alls roligt! jag har levt på flytande föda sen i fredgas - så nej, jag är inte direkt full av energi. så jag tillbringar dagarna i min soffa framför tvn. det är väl ganska underhållande. jag har under helgen sett massa repriser av 'beauty and the geek', det var ju en intressant serie.. och sen har jag tittat på handboll - em och så. och sen skadar det ju inte att mama vill ta hand om sin lilla flicka och kommer springande med soppa, te, vatten eller vad det nu är mest hela tiden. för tillfället har jag fått en kopp med varm nyponsoppa. dessvärre luktar den gammal avslagen öl och smakar också därefter. en besvikelse är dock att jag inte har fått ett endaste sms under hela helgen. inga telefonsamtal heller, men det är jag dock mest tacksam över eftersom att jag inte riktigt kan få  fram de ljud jag vill alla gånger.

det här slarvandet med bloggen - jag skämms faktiskt. det är ju meningen att jag ska skriva varje dag, och jag skötte det väldigt bra i början. men nu vet jag inte vad som har hänt. i veckorna får jag skylla på att det är sista rycket in för lovet i skolan - och där med en jävla massa att göra, kombinerat med träningar och så. och under helgerna. tjaa, jag försökar raparera mit ack så trasiga sociala liv, samtidigt som en del tid viks åt skolan även då. och nu är jag ju sjuk - så det blir inte så mycket datorsittande för min del. men det ska bli bättring - det lovar jag. det får väl bli ett nyårslöfte om inte annat.

vidare funderingar; det är bara en vecka kvar till julafton! sju jävla dagar, och jag har inte köpt en enda julklapp! jag har inte ens börjat fundera på vad jag ska köpa. och ut kommer jag ju inte heller - prioritet ett är att bli frisk, och det blir man inte om man ränner utomhus. vi har skolavslutning på onsdag - efter den, alltså torsdag,fredag,lördag - kommer bli kaos. då ska ALLT göras. det låter som att det kommer bli julstress à la 2005 - yes, ännu en sönderstressad jul när mellandagarna går åt till att rehaba efter något som är mer stressigt än en vecka med 15 prov och åtta inlämningar. gud vad jag längtar!

10/12 SÖNDAG

ännu en gång har jag slarat med bloggskrivandet, ännu en gång får ni nöja er med en sammanfattning av de gångna dagarna - smaklig måltid!

fredag; skoldagen var mycket jobbig måste jag säga. vi började halv ett mad att titta på film i en timme, sen hade vi klassråd och en kort mattegenomgång - sen fick vi gå hem vid två. på kvällen stod aktivitetsvalet mellan att sitta hemma med mamma och titta på en välgörenhetsgala från colombia eller att åka ner till tyresö och vara handbollssupporter - valet var enkelt; hej tyresö! tyresö - polisen. tyresö vann, så mycket mer finns inte att säga. tack för den kvällen marcus, jonny & jesper.

lördag; hej hovet, och hem handbolls em. vilken rolig lördagsunderhållning - att springa och lämna papper till radio&tv-kommentatorerna.dagen var rätt seg, men på kvällen var det party med louise&malin - uppdrag knyta nya kontakter i skolan. visst var det trevligt, men såhär i efterhand å är det lite svårt att hålla ihop alla trådar - förlåt mamma <3. och sen måste jag säga att det ljushuvud som tog mina skor så att jag fick åka hem utan - må du brinna i helvetet! det var mina favoritskor ju.

söndag; ännu mera handbolls em! sååå kul så! vi satt mest och fikade och pratatde strunt samt diskuterade gårdagskvällen! givade dag detta. inte alls faktiskt. den har känts mest onödig. och jag är så äckligt trött. klockan är halv nio , dags att sova - godnatt sverige! pussis!

7/12 TORSDAG

skolan - dagen torsdag. dagen idrott,svenska,lunch,engelska,fysik,bild,historia. den dagen. jag tycker mer och mer om den här helvetes idiotdagen faktiskt! det går att göra något roligt av allting med den här klassen. tillochmed dansen på idrotten var underhållande! men ett utbrott i matsalen gjorde att halva skolan vet vilken vår klass är - ryktet spred sig som en löpeld. tillochmed tanten i kafeterian visste vad som hade hänt. matsalsdarmatik var ordet för dagen minst sagt! och på bilden drev matilda en diskussion med killarna som gick ut på att hon försökte övertala dem att de var dumma i huvudet och känslokalla, eftersom att de medgav att de skulle kunna tänka sig att ha sex med en snygg tjej som var taxichaufför och som de aldrig hade träffat förut. jag skrattade mest och lyssnade - fråga mig inte hur de kom in på ämnet.

handbolls em - premiärmatchen för sverige. segersegerSEGER mot ukraina - hur fint satt inte det? jag blir så stolt över att vara svensk ibland! och idag blev jag stolt över att vara spårvägare också - tack therese krantz. handboll är en drog - det är jag övertygad om. jag kan inte få nog av det. jag ryser när jag ser på det och en varm glädje sprider sig i hela kroppen, jag är beroende av det. kan man bli kär i en sport? isåfall är jag kär i handbollen + alla söta personer som har med det att göra.

vidare funderingar; jag var ute och sprang idag - eller jogga hade jag tänkt göra, rätt så långsamt var meningen faktiskt. men nej - jag har lite svårt för det. jag kan inte hålla nere faren -  varför? jag bara ökar hela tiden, alternativt kör fullt hela tiden. idag skulle jag ju som sagt jogga - det slutade med att jag slog mitt personliga rekord på min relativt nya fem kilometersslinga. det tackar man ju aldrig nej till iochförsig!
men det är lite halvtråkigt att springa ensam varande gång - någon som vill följ med?

ett år - jag undrar hur det hade varit.

5/12 TISDAG

det är lite mycket just nu - med skolan och så, sista rycket vettni. så jag sitter inte så värst mycket vid datorn, speciellt inte inne på bloggen - så ni får en liten söt sammanfattning nu!

söndag; dagen då jag och figge (fikus) åkte på äventyr. kvart i åtta på morgone träffades vi på centralen för vidare resa mot katrineholm och ett besök på juniorelitcupen. vi var nervösa på tåget - oja! men lyckat blev det ta mig fan. vi hade väldigt roligt, fick se en del handboll och väääääldigt mcyket snygga pojkar !
för stockholmsstadslagen gick det inte så jättebra. flickorna åkte ut i kvartsfinalen och pojkarna tog en fjärdeplats, det var lite synd! resan hem i spelarbussen var mest varm - och vi var trötta. men det är lugnt, vi fick ju se scooby doo och jag pluggade lite kemi (tönt).

måndag; yes - morgonen inleddes med två timmar kemiprov. det tackar man ju aldrig nej till, eller? lite tjabbel på de lättaste frågorna, annars är jag rätt nöjd faktiskt - tror jag att jag vågar säga såhär innan jag har fått det rättat. sen bar det av till kungsängen och skollagsmatch i handboll. det var en ovanlig situation. jag var vänsternia hela matchen nötte inte bänk en enda gång - men det var roligt. hade varit kul med lite fler matcher, och se om jag hade kommit in i min "nya" position lite bättre kanske. vi torskade i alla fall, mot tibble, och innan jag kom förlorade de mot upplands bro - illa illa!

tisdag; dagen då johan klippte sig och jossan blev ond på honom - jag tänker inte skriva något mer om detta, jag blir för upprörd. det var för övrigt glömskans dag. när jag kom till träningen upptäckte jag att jag hade glömt hårsnodd, hårspännen och shorts. tur att man har snälla lagkamrater som bor nära! en till kommentar: aj mina knän. det gick inte så bra ibörjan idag - mest koncentration på mina massakerade knän - men man får inte vara mesig, så jag kom över det.

2/12 LÖRDAG

hell yeah! idag var det matchdag! först hade jag och louise fått joina nittioettorna som skulle möta vårt gamla lag, våra sötnoasar, våra älsklingar - aik f90! vet ni hur mycket jag saknar er eller? jättejättejättemycket!! micki, hanna, amanda, vikkan och malin - herregud, det kändes så konstigt att spela MOT er! ni är ju det lag jag har tillhört hela livet känns det som. men för att göra alla stackars ovetande människor lite mer informerade - spårvägen f91 vann över aik f90, och det kändes skönt ska ni veta! sen var det match igen efter det! då var det dags för spårets nittior och en fajt mot bk söder. oh yes, vinna skulle vi - och ledde gjorde vi, rätt stort ett tag. men sen kom det där som alltid kommer. den kollektiva kollapsen. jag vet inte varför - men det ryktas om att det är dålig fysik som ligger bakom det hela. vi torskade med fem-sex bollar eller så. men för att komma tillbaka till det där med den dåliga fysiken - efter varje mtch som vi förlorar får vi en kollektiv utskällning där det sägs att alla har för dålig kondis och alla är jättetrötta och ingen orkar springa - för att alla har fuskat med sommarträningen. när tränaren säger så blir jag rosenrasande. jag tränade hela sommaren - varanda pass som vi skulle träna, inte en enda fuskdag! jag orkar springa på matcherna och jag är inte jättetrött - det känns så äckligt orättvist när de säger så, måste jag säga!

jag måste säga tack! tack danderyds gymnasium för att ni ser till att jag aldrig behöver sitta och rulla tummarna eller ligga helt utslagen och superlat på soffan en enda sekund under helgerna. nästa vecka har vi ju bara prov i kemi och nationella i matte, vi har två olika fysikläxor, en muntlig engelska recension och ett svenskarbete. det är vad vi har att göra över helgen till nästa vecka - sen får vi ju alltid lite annat smått och gott att fylla upp våra hål med under veckorna - såsom engalska-&franskaglosor, lite mattetal och kanske något i historian. men det är ju tur det - det vore ju synd om man han sätta sig ner och pusta ut en sekund eller två!

vidare funderingar; gårdagskvällen tillbringade jag hemma hos min vän louise. vi tittade på idol och så, och sen somnade vi. markus vann. de som har följt min blog vet vad jag tycker om det hela - men det var underbart att se danny igen - jag höll på att hoppa högt av glädje när hans underbara leende uppenbarade sig på tv-skärmen. och louise, jag vet inte vad du känner och så. men jag tycker att det känns som att du inte tycker att jag inte räcker till längre. när vi ses är det alltid massa prat om massa andra av dina vänner och om hur roliga de är - ibland känns det som att ditt liv går ut på att trycka ner mig. men jag vet inte, det kanske bara är en personlig svacka från något håll - jag älskar ju faktiskt dig mest.

RSS 2.0