tack för den lediga dagen!

Och de som ska ha det stora varma hjärtliga tacket är del delen av min klass som läser matte E, och som hade nationella idag. Detta var anledningen till att svenskan var inställd, och jag fick en ledig dag! baratvå dagar kvar nu! Om jag lyckats göra något vettigt? Mja, sådär va! Jag har gjort utvärdeningen av min och Muddis idrottslektion, och jag har gjort analysen av ett nationellt prov i svenska. Lite franska har jag lyckats lära mig också, jag har ju faktisktprov imorgon! Jag har hunnit med en mycket skön löptur också! Brunnsviken PLUS kallar jag den rundan -runt brunnsviken och sedan en bit i Ulriksdal. Femton kilometer mäter den slingan upp, himla härligt! Mindre härligt är dock omgivningarna i detta katastrofala decemberväder. Ett decemberväder ska innehålla snö, inte gråttgråttgrått. detbrukar alltid finnas en tjusning med alla väder, jag försöker njuta av det när jag springer för nöjes skull, men idag kunde jag inte hitta det- sorry alltså!

Jag känner att jag mår bra idag också, bättre än på mycket mycket länge! En förklaring av detta litte smått kryptiska meddelande? Nej, det får ni klara er utan, det var mest för mig själv att titta tillbaka på en annan dag.

orka sista veckan!

Ännu ett måndagsinlägg, ännu ett totalt värdelöst sådant. Jag har kommit in i en skrivsvacka, liknande den skottsvackan jag har från vänsterkanten tänkte jag säga - men det är inte sant. Vad det gäller skotten så vill jag ju så mycket, och försöker ända ut i fingerspetsarna - men det slutar allt som oftast med en träff utanför eller rakt på målvakten - eller ett övertramp (tre bortdömda för detta igår, ännu en gång. Jag tror att jag snittar tre bortdömda per match just nu). Bloggandet å andra sidan har jag ingen ork, lust och motivation till helt enkelt - gilla läget. Saker att skriva om har jag, både tankar och händelser, men det känns bara ovärt på något vis. Något annat som är ovärt, bara delvis förvisso, är att mina sängkläder är nytvättade. Det ovärda i det hela är att klockan är halv tolv, träningen tog kål på mig och jag ska nu ställa mig och bädda sängen. Sug på den ni! Tre skoldagar kvar.

koordination klassen, koordination!

Vi dansade på idrotten idag, de traditionsenliga juldanserna. Då vi var så pass få fick vi umgås lite med klassen i salen bredvid, eller på andra sidan vikväggen snarare. En samklass, och jag tror inte att de tyckte om oss. Deras lärare sa att "det var lika bra att berätta det", att vi var naturare, när våra lärare pratade ihop sig. Färdigheterna i dans var nog större hos dem, men vi hade nog roligare!

Varken mor eller far kan hämta mig från sena träningen ikväll - mamma tyckte att jag skulle ta en taxi. Vilket skämt! Ta taxi från träningen?  Där går gränsen alltså. Problemet ligger ju i att jag och Amanda skulle börja duscha i hallen den här veckan, för att slippa bli sjuka, och om jag gör det missar jag boston tea party. Vi får nog ta tag i duschandet på onsdag tror jag. För övrigt känner jag mig riktigt otaggad på träning över huvud taget just nu; intervaller och sedan handboll, inte vad jag är upplagd för efter att ha hört grannarnas hantverkare bomba sönder väggar, eller liknande, i två timmar - jag känner mig nästan gråtfärdig, jag drivs till vansinne helt enkelt.

jag känner mig gammal

Ibland tror jag att min höft ska hoppa ur led på vänster sida, eller något liknande. Den här känslan har jag känt sista halvtimmen av träningarna sen förra veckan - jag vågar liksom inte springa fullt ut. Det är verkligen jätteläskigt, det känns som att jag inte har kontroll! Stel är jag också - jag känner mig gammal helt enkelt! På lördag är det bara två månader kvar till 19 - då kommer jag nog få en ålderskris, på riktigt - jag är orolig över det.

Sen typ kungsängenmatchen har jag tejpat mitt högra lillfinger, eftersom det har varit svullet, gjort jävulusiskt ont och antagit lite olika lustiga färger. Sen typ kungsängenmatchen har jag börjat missa ungefär allt jag skjuter på. Tidigare kände jag mig säker i avsluten - det mesta hittade in om jag ska vara ärlig, men sen dess har det varit katastrof. Idag var jag lite trotsig och körde utan min tejp, för att testa om det var tejpen eller fingret eller en ökänd svacka som var orsaken. Resultatet: Allt satt i kontringarna efter "inskjutningen", och inte en enda pass åt fanders + en brutal smärta i mitt lilla finger. Men, på fredag är det viktigviktigviktig juniormatch mot Enköping, då ska jag vara grymt bra, och då får det kosta smärta om det så är det som krävs! Jag ska bara träna på det fram tills dess.

Jag trodde att jag var dålig på fotboll och volleyboll, i viss mån även basket, men det var innan dagens idrottslektion: pingis. Där har vi min svagaste sida idrottsmässigt - hittills.

RSS 2.0