21/1 SÖNDAG

lördagen startades redan tidigt på morgonen med en runda på atletkulbben, i sällskap av ordförande - myspys liksom! det gick väl bra, lite trött och så kanske. sen åkte jag hem, åt mat och däckade i soffan. där låg jag och tittade på någonting som hette top chef, mycket underhållende - eller? det är samma koncept som top model , fast de ska utse en den bästa kocken. jag slumrade till ett tag och väcktes så småning om av att torskis ringde och ville att jag skulle komma till henne. toffel som jag är så åkte jag, och efter ett tag kom även malin. jag fick mat och vi hade det trevlig. sen kom ölis och hedvig - trevligt värre! även bl och felix från min klass droppade in, i sällskap av en wille. så vi tittade på lite film, dock väldigt oseriöst, innan felix och wille åkte iväg och johan kom istället. mera film. och efter många om och men så dök sex st festsugna polisenpojkar upp, i sällskap med en ina. efter ett tag började vi promenaden men till jackie som firade sin 18årsdag. får vår del blev det inte så mycket firande - mest snöbollskastning/snöbrottning. men visst, det var väl mys - ett par bättre skor hade jag väl inte bangat på iof. tack för en trevlig kväll <3

söndagen mötte oss med en syn som fick mina fötter att huttra till - kopiösa mängder snö. min ena vintersko är ju som bekant kvar i älta efter nyår. så när vi hade ätit frukost, louise, malin och jag, så åkte jag hem till underbara erik och hämtade hem min sko. vi satt i köket och pratade lite ett tag - vi får börja umgås lite mer du och jag! jag kommer och kollar i eriksdalshallen nästa helg, så att du kan få tillbaka dina saker också kanske. sen åkte jag hem till mammi, fick mackor och te och har sen blivit fast här vid datorn. den har blivit väldigt seg - jag ska rensa en del tror jag. och så önskar jag mig en större skärm i födelsedagspresent - det är inte långt kvar nu! ..sjätte februari <3

vidare funderingar; sammanfattningsvis så kan man säga att den här veckan har innehållt det mesta. allt från maxning och nytt pers i knäböj till roliga skoldagar, den efterlängtade snön och återföreningen av massa vänner - den här veckan tycket jag om! skål louise! <3

19/1 FREDAG

skoldagen var idag vääääldigt alldaglig. det hände faktiskt ingenting särskillt. allt flöt på som vanligt med sovmorgon, kemi, lunch, franska och matte. jag kan väl kanske konstatera att lunchen med malin dock var ganska underhållande - som den alltid är! även om du fortfarande vet någonting som jag inte vet, men som jag väldigt gärna vill veta! på franskan satt vi i språkstudion och var ytterst seriösa med vårat.. playaheadanvändande. vi var liksom inte så taggade på en timmes franskövningar på datorn, helt enkelt!

eftermiddagen och kvällen har flutit ihop totalt här hemma. jag har varit ute och sprungit, annars har jag inte gjort någonting vettigt alls! mor&bror är ju inte hemma, så det är jag och katterna som får underhålla oss bäst vi kan här. vi har suttit vid datorn, legat och läst samt tittat på det otroligt underhållande programmet let's dance. än så länge har jag allt för många favoriter för att uttala mig - jag återkommer om en vecka eller två kanske !

vidare funderingar; det här kan bli den tråkigasta helgen på länge, om inte någon tar tag i det här snart - och det orkar jag verkligen inte göra. jag är på tok för trött för att organisera någonting. jag är dock otroligt jättepå om någon har en idé och vill slå en pling. jag är som vanligt extra öppen för biobesök samt filmkvällar. någon som ska med till atletis imorgon förmiddag?

18/1 TORSDAG

jag tar tag i den här stackars bloggen igen tror jag. jag har faktiskt haft lite dåligt samvete fär att den har sått helt ensam och övergiven så länge! stackars min lilla blogg liksom. något annat det är synd om är mina stackars fingrar. jag har ett problemringfinger på höger som jag skulle kunna kapa här och nu för att det gör så ont, ett ont högerpekfinger, x antal klisterblåsor och nu har jag idag även pajat min vänstertumme - skönt liksom! helt onödigt var det också. jag skulle ju bara stöta bort en boll som louise hade släppt en retur på under målvaktsuppvärmningen när jag skulle skjuta.. när jag ändå sitter och tycker synd om mig själv så måste jag säga att jag saknar min gamla klass från nian, eller iallafall fyrapersonersgruppen - vi var så bra, och hade så kul. jag skänker er en tanke - torskis, tunkis&fritz.

men jag ska inte vara så negativ - min nya klass är guldguldGULD! jag trivs sååå bra! idag hade vi bild igen. fem personer och läraren stod bakom en kartongskärm och bedömde tävlingsbidrag när fredrik lite snyggt lobbar ett sudd över skärmen, lite på skoj sådär. ett vår hörs i salen och läraren stormar fram - hon har fått suddet i ögat. det finns ju bara inte. hon fick ett utbrott så att vi trodde att hon skulle gå sönder - men det är lugnt, fredrik blev helgonförklarad av resten av gruppen. jag har så kul med er - jens, marcus, fredrik&cj! <3

vidare funderingar; den här helgen är jag troligtvis ensam hemma, även lousise. nejnejNEJ - vi ska inte ha fest. men filmkvällar eller något annat oskyldigt kan jag nog gå med på, några förslag? eller finns det några andra aktiviteter på g? bio kanske? PUSS.

12/1 FREDAG

jääj! fredag! efterlängtat och så - jomenvisst. idag har jag haft en liten sovmorgon, naturkunskap, håltimme, franska, klassråd och matte - mycket givande måste jag säga. vi har diskuterat hur man kan leva men ändå spara in så att man inte bidrar till den globala uppvärmningen, jag har varit med hanna på håltimmen, tittat på film på franskan och haft en genomgång på matten. men, varför inte liksom? sen träffade jag peter på vägen hem, det var lite kul - vi har ju inte setts på hela veckan! och han är bög, för han har en grön tröja.. och så har jag pratat med louise, det var trevligt som vanligt. jag är allmänt trött på den här bloggen just nu - en liten svacka liksom. men var bara lugne! jag får snart tillbaka glöden - jag lovar.

8/1 MÅNDAG

vad kan jag skylla på den här gången då? jo, jag har helt enkelt haft annat för mig och har inte orkat skriva blogg! jag har varit med min bästastebäste vän louise, varit på handboll och tränat och så - vad jag minns.

back to school. fy va roligt. vi inledde terminen med en mycket spännade film om dinosaurier. sömnpiller värre - jag förstår inte att jag lyckades hålla mig vaken. sen hade vi idrott. jag hade glömt mina byxor - KLANTARSLE. det var höjdhopp, rättså underhållande att titta på faktiskt! kemi, svenska och matte - sen var dagen slut! nu startar vi med matte B, mööms! det varkar inte roligt alls ska jag få be om att få tala om. jag är körd - hej G !

på handbollen hade jag ont i mitt finger från helgens skoprovande - jag har ett äckligt sår på höger pekfinger. det gick till en början rättså bra faktiskt. jag tycker mycket om måndagsträningarna! men sen var det dags igen; jag stukade mitt högra ringfinger för vilken gång i ordningen? femte tror jag? det där fingerfanskapet blir bara större och större, och sneare och sneare. tack gode gud för att man inte har vigselringen på höger hand! det skulle inte varit en trevlig syn för framtiden.

4/1 TORSDAG

jag är inte så bloggsugen idag måste jag säga. det har inte hänt någonting särskillt idag, och jag har ingetning som jag funderar på. eller okej, där ljög jag. jag funderar på massor med saker - men det är saker som jag lever längre av att inte skriva om i en offentlig blogg. den här kvällen suger. det är ingen social människa online, jag är inte heller social, marcus svarar inte när jag ringer och det är ingenting bra på tv. jag skulle iof kunna läsa i min omåttligt spännande bok, jag tror att det är vad jag ska ägna min tid åt här näst.

föresten så har vi krig här hemma. min mammi lackar bäver - hon har fått reda på vad som hände med min sko på nyår och är väldigt ond på mig. då blir jag ond tillbaka - det var ju inte ens mitt fel. det var ingenting jag kunde göra åt det och jag hade inte gjort någonting för att orsaka det.mest oskyldig liksom. hon är bara allmänt otrevlig. skriker och gormar på mig, tycker att jag är oansvarig och inte tar hand om mina saker. hon hävdar att jag har förstört eller tappat bort fler saker under det senaste året än vad hon har gjort under hela sin livstid. och så började hon prata om "när du flyttar hemifrån". då blev jag bara oerhört sårad. hon har aldrig någonsin pratat så förut, hon har aldrig nämnt "när du flyttar hemifrån", och nu sa hon det i var och varannan mening. menmen, alla har väl en dålig dag antar jag.

2/1 TISDAG

äntligen fick tunkis igenom sina planer på ett julfika - eller ett hjulfika som han kallar det. dagen började kvart över elva när han ringde och väckte mig - vad lycklig jag blev! cirkus klockan ett mötte jag honom, louise&emma på centralen och vi begav oss bort till ett mysigt café i närheten. där diskuterades allt från hb-maskiner&affärsidéer till den gångna tiden i alfaskolan och tunkis lite mindre befintliga sexliv. jag hade trevligt, och jag hoppas att ni också hade det - även om det tjuter när du går ut ur en affär..

handbollsdags! hej igen sl-hallen, det var fyra veckor sen vi sågs du&jag. back on track, för en stund. sen vaknade min spökande ljumske till liv igen, som brukligt efter ett uppehåll av handbollsrörelser. det första vår underbara tränare säger när vi kommer ner är 'jag hade tänkt köra ett bip-test idag', alla suckar ogillande innan han fortsätter, 'men det är så många som saknas så vi skuter det på framtiden med ungefär en vecka'. tack liksom - nu ska man gå och ha det i bakhuvudet i en vecka, va trevligt. men jag har skött min träning och inte supit, så jag borde inte ha någonting att oroa mig för - eller?

vidare funderingar; jag måste säga att jag är lite avundsjuk på er alla som har pojkvän. ni som får vakna genom att höra rösten som tillhör honom som ni tycker bäst om, ni som får gulliga sms när allt känns hopplöst och ni som vet att det finns någonting där som gör vad som helst för att få se er le. jag saknar den känslan, men jag har lärt mig att leva utan den. åter igen - jag är avundsjuk på er.

1/1 MÅNDAG

30 december. en dag med milen, stress in till stan, ett 'sjuka genom jorden-ögonblick' och ett atletklubbsbesök med marie. det som är värt att gå in mer detaljerat på är det sistnämnda. efter en hel del tjat på marie så skulle hon göra mig sällskap på atletis. vi möttes vid strax efter åtta  och jag märker att jag har glömt atletklubbskorter. vi får åka hem till mig, hämta kortfan och åka tillbaka igen. vi började träna runt nio och gick där ifrån vid elva - varför inte liksom? när vi kom till pendeltåget så satte vi oss på fel perrong . och fick se vårt tåg åka förbi på andra sidan och kunde därmed se fram emot ytterligare en halvtimme i kylan. men what ever - jag hade roligt iaf (a)

31 december. hälsa på farmor i norrköpning - det var ingen hit direkt. vi åt på en thairestaurang, hälsade på farfars grav och gav farmor födelsedagspresenter. det var så sjukt länge sen jag var där, jag tror att det var på farfars begravning senast - och om jag inte minns fel så var det när jag fortfarande var tillsammans med stoffe?! tiden går må jag säga.

nyårsfirandet blev inte alls vad vi hade tänkt oss. louise glömde champangeflaskan hemma - vilket fick mig att vilja strypa henne långsamt. men vi åt en god middag bestående av oxfilé och potatisgratäng - tack för maten torskis! sen ägnade vi oss åt åttaliga telefonsamtal, klädombyten och liknande - innan vi gav oss av mot sollentuna runt tiotiden. när vi missade bussen och fick lite negativa besked från olika håll sket vi i det och åkte in till slussen för att fira tolvslaget med marcus, nisse och jonny. det var massa folk, massa raketer och massa poliser - men visst, hellre det än ett dött sollentuna. sen förflyttade vi oss mot gubbängen och en fest hos louises jobbarkompisar. det ver väl rätt trevligt där - och jag fick mitt efterlängtade glas champange. vi tog en promenad till hökarängen, marcus&jag, för att hämta två töser. sen skulle vi allihopa till skarpnäck. men en misshandel på tågperrongen satte stopp för det hela. det kom massor med poliser och säkerhetsvaketer och efter ett tag fick vi lämna perrongen också, erättningsbussar blev vi lovade - men det kom inga. så efter en dryg timme eller så beslutade vi oss för att promenera till hökarängen igen och ta en buss mot sköndal. från sköndal gick vi ännu mer, och tog en buss mot skapnäck. vi gick av i ekstubben och jag vet fortfarande inte varför. då försökte jag få mitt sällskap att styra om kosan mot älta, men vad hade jag för det? istället tog vi nästa buss och fortsatte mot skarpnäck, men struntade i det och åkte till tyresö istället. där tröttnade 75%av sällskapet och åkte hem. då var jag kvar. jag tog en annan buss tillbaka mot älta och hälsade på hemma hos erik. där var det lite halvkaos, eftersom att danne hade fått dit några småfjortisar i åldrarna 9-15 år som ville ha cider, då var klockan ca halv sex på morgonen. det blev lite tjaffs, och sofie blev lite osams med dem. när de äntligen gav sig av hade de tydligen velat jävlas med henne och tagit en sko - det var dock min sko. så för andra gången på tre veckor så har jag blivit skolös, eller jag har en kvar. så jag åkte hem i ett par av eriks skor som bara var lite förstora, och så lånade jag hans träningsoverallsbyxor också eftersom att det var så jäkla kallt! men okej - då var jag inte snygg någonstans! jag kom hem vid strex efter åtta i morse och sov i tolv timmar - gott nytt år!

RSS 2.0